Desktop oglašavanje

Neka desktop oglašavanje bude vaš siguran korak u online svet

Broj korisnika interneta će uskoro premašiti cifru od 3,5 milijardi, što čini 50% populacije! Ako vam ovo nije dovoljan razlog da svoje marketinške aktivnosti preusmerite online, pogledajte i ovu zapanjujuću statistiku: broj korisnika Facebook-a je porastao na 1,55 milijardi, dok Google svakodnevno beleži 2,9 milijardi pretraživanja. Još uvek nas niste kontaktirali?

Dok se mobilno oglašavanje pokazalo kao najbolja opcija za plasiranje jednostavnih i brzih poruka, uprkos svim novotarijama koje je reklamna industrija osmislila u protekloj deceniji, desktop oglašavanje je uspelo da se održi kao opcija za oglašavanje opsežnijih poruka. To je nešto što će ostati nepromenjeno.

Iskustvo stečeno velikim brojem uspešno realizovanih kampanja i više od 15 miliona jedinstvenih korisnika u 7 zemalja nam daju znanje i stručnost potrebne da sa nama ostvarite zavidne rezultate u okviru definisanog budžeta desktop kampanje!

ic_unique@2xUnikatnost. Osnovni cilj marketinga je da vas izdvoji od konkurencije i podstakne vašu inventivnost. Svaka pojedinačna kampanja je za nas izazov da pružimo svoj maksimum i da se svojom idejom istaknemo u odnosu na druge. 

ic_diversity@2xRaznovrsnost formata. Nudimo vam veliki izbor oglasnih formata, kako biste svoju poruku plasirali u formatu koji najbolje odgovara načinu komunikacije sa vašom ciljnom grupom.

ic_precise_targeting@2xPrecizno targetiranje. Napredna tehnologija nam omogućava da dopremo do vaše izabrane ciljne grupe. Odaberite da li želite da se targetiranje vrši prema vremenu i mestu, geografskoj lokaciji, zanimanju i uzrastu korisnika, ili pak prema nekom drugom parametru. 

ic_screen_size@2xIskoristite veličinu ekrana. Uz našu pomoć možete da u potpunosti iskoristite najvažniju prednost desktop oglašavanja – veličinu prostora pred očima korisnika. Tim naših kreativaca će vašu marketinšku poruku pretvoriti u fantastičan dizajn specijalno namenjen desktopu. 

ic_estore@2xOnline prodaja. U okviru online prodaje, desktop konverzija je 2-3 puta veća nego konverzija s pametnih telefona. Naš tim će iskoristiti i ovu prednost i približiti vaš proizvod na klik do korisnika. 

ic_technology@2xTehnička superiornost. Uz kvalitetan sadržaj potrebna vam je i kvalitetna tehnologija pomoću koje ćete moći da ispunite sve postavljenje zahteve. Naši stručnjaci će optimizirati vašu kampanju, kako biste ostvarili maksimalnu dobit. 

ic_up_to_date@2xBudite u toku. Naš ažurni Account Management tim će se pobrinuti za to da budete blagovremeno obavešteni tokom čitavog trajanja kampanje, kao i da dobijete detaljan izveštaj o postignutim rezultatima. 

ic_goals@2xOstvarite ciljeve. Naš trud je usmeren ka pokretanju buzz-a i ostvarivanju što višeg CTR-a, čime ćete steći nove korisnike i uvećati svoju zaradu.

Sarađujte sa nama

Ne gubite dragocene online minute. ClickAttack ima sve što vam je potrebno za siguran korak u online svet na jednom mestu. Zakoračite sa nama u svet marketinga koji deluje.

Zatraži kampanju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više