O partnerima

Ovde ste jer razmatrate mogućnost saradnje s ClickAttack timom. Hvala Vam što ste nas uzeli u obzir i dobrodošli.

Želite da nas nešto pitate? Na sva Vaša pitanja odgovoriće lično neko iz našeg tima, a ne računarski robot koji će Vam pružiti uopštene odgovore. Svaki naš partner je drugačiji, i svakome pristupamo individualno. U radu sa partnerima smo kreativni, fleksibilni i strpljivi. Cilj nam je da sa Vama ostvarimo dugoročnu saradnju zasnovanu na zadovoljstvu, uspehu i kvalitetnoj komunikaciji svih želja i očekivanja.

Nismo od onih koji će Vas zavesti, pa nestati. Sa vama smo od početnih pregovora, preko kreiranja optimalne kampanje za Vas pa sve do proslave njenog uspeha. Zajedno ćemo napraviti odličnu kampanju, a onda ćemo sagledati što još možemo unaprediti sledećeg puta.

Svesni smo da 1 negativan utisak ima istu težinu kao 10 pozitivnih. Stoga smo vrlo ponosni što su među našim zadovoljnim klijentima uspešne kompanije kao što su Podravka, TechnoMarket, Billa, Auro Domus i mnogi drugi.

Ali nikad se nećemo hvaliti samo sa “velikim igračima” – i oni su nekad bili “mali”. Smatramo da je svakom klijentu njegova firma najveća i zato svakome posvećujemo jednaku brigu i pažnju i pružamo vrhunsku uslugu. Jedva čekamo da u svoje društvo primimo i Vas!

Postanimo partneri!

Od početnih pregovora, preko kreiranja optimalne kampanje za Vas pa sve do proslave njenog uspeha. Krenimo zajedno u marketinške pobede.

Kontaktirajte nas

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više