Oglašivači

Mi znamo kako vašu ideju pretvoriti u digitalno rešenje!

Da li i vaša firma spada u 70% kompanija koje su u svoju marketinšku strategiju integrisale i mobillni marketing? Ne? Na pravom ste mestu. Pored podatka da 80% korisnika interneta poseduje pametan telefon, za vas je od još većeg značaja podatak da je kod te grupe korisnika zabeležena prosečna stopa konverzije koja je za 64% viša od konverzije kod desktop korisnika. Nudimo vam šansu da to iskoristite.

Mogli bismo da vam damo još par podataka koji svedoče o važnosti integracije vašeg brenda u mobilni svet, ali nećemo vas zamarati ciframa. Prisustvo u mobilnom svetu i kampanje kreirane za mobilne uređaje više nisu opcione. Ne zaboravite da vaša ciljna grupa svakodnevno provodi više od 3 sata na mobilnom telefonu.

Regionalno tržište još uvek nije spremno za sve zahteve mobilnog oglašavanja, ali taj trend se menja i agencije koje se bave isključivo mobilnim oglašavanjem imaju veliku ulogu u tom procesu. ClickAttack se bavi isključivo mobilnim svetom, a u naše ime govore brojne uspešno realizovane kampanje, tim profesionalaca, sveobuhvatno znanje i to što smo uvek korak ispred drugih.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • povećanje broja korisnika
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagođavanje vašim potrebama i potrebama vaših korisnika
  • lokalna podrška u 7 zemalja regiona
  • ciljana isporuka reklame
  • izrada kreativa i novih formata banera
  • optimizacija kampanja

ic_precise_targeting@2xNapredno targetiranje. Kombinacija alata, podataka i naše marketinške čarolije vam omogućava da doprete do korisnika koji su vaša ciljna grupa. Targetirajte ih prema polu, vremenu ili mestu, njihovim interesovanjima, geografskoj lokaciji, ili pak brendu i operativnom sistemu njihovog smartphone-a.

ic_full_support@2xFull support. Vaš nedostatak znanja i iskustva u mobilnom oglašavanju nama predstavlja obvezu da vam pružimo svu neophodnu podršku i konzultacije, od trenutka kad prvi put stupite u kontakt s nama pa sve do uspješno provedene zajedničke kampanje.

ic_optimization@2xOptimizacija. Naš tim će optimizovati vašu kampanju za sve odabrane kanale, kako bi se postigla maksimalna efikasnost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

ic_creative@2xKreativnost i inovativnost. Pratimo puls svetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa kojima želimo da podstaknemo interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll, kao i različiti formati banera koje imamo u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) su tu da zaintrigiraju korisnike. 

ic_mobile_portal@2xSvi mediji na dlanu. Kada biste samostalno krenuli u realizaciju kampanje, susreli biste se sa raznim ograničenjima, npr. brojem portala koje možete da uključite u okviru ograničenog budžeta.  ClickAttack tim će vam uz svoju razgranatu mrežu portala omogućiti zaobilaženje tih ograničenja.

Sarađujte sa nama

Ako želite da vaša ideja zablista stručnim, kreativnim i mobilnim sjajem kontaktirajte nas - ClickAttack tim vas željno iščekuje!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više