Agencije

ClickAttack - Vaš savršeni partner za mobilne kampanje!

Nema potrebe da navodimo statistike i podatke o važnosti prisustva brenda i oglašavanja na mobilnim uređajima. I sami ste deo marketinškog sveta i svesni ste o kojim se ciframa radi u svetu mobilnih tehnologija u poslednjih nekoliko godina, a predviđa se da će mobilno oglašavanje nastaviti da obara sopstvene rekorde.

Ostaje samo da vam postavimo sledeće pitanje: Da li ste već pronašli pouzdanog partnera za realizaciju mobilnih kampanja? Ako niste i ako ste u potrazi za nekim ko će prilagoditi vašu već postojeću kampanju, ili zajedno s vama osmisliti potpuno novu mobilnu kampanju – obratite se nama.

Iskustvo stečeno uspešnom realizacijom brojnih mobilnih oglašivačkih kampanja u saradnji sa više od 50 agencija je dovoljan razlog da nam date šansu. Nećemo vas izneveriti.

Zašto odabrati ClickAttack?

  • sticanje velikog broja korisnika
  • lokalna podrška u 7 zemalja regiona
  • isporuka kompletnog rešenja
  • ušteda vremena i resursa
  • prilagođavanje vašim potrebama i potrebama vaših klijenata
  • izrada dediciranih kreativa

ic_narrowly@2xUža specijalnost. Tržište mobilnog oglašavanja u regionu još uvek nije spremno za sve izazove s kojima se součava i mali je broj agencija koje su potpuno posvećene tom poslu. ClickAttack tim se isključivo bavi mobilnim svetom.  

ic_full_support@2xFull support. Nedostaje vam ideja koju ćete prezentovati klijentu? Tu smo da to odradimo zajedno. Vaš nedostatak iskustva u oblasti mobilnog oglašavanja za nas predstavlja izazov da vam pružimo podršku i znanje u cilju uspešne realizacije mobilnih kampanja. 

ic_precise_targeting@2xNapredno targetiranje. Kombinacija alata, podataka i naše marketinške čarolije vam omogućava da doprete do ciljne grupe korisnika vašeg klijenta. Targetirajte ih prema polu, vremenu ili mestu, njihovim interesima, geografskoj lokaciji, ili pak brendu i operativnom sistemu njihovih pametnih telefona

ic_creative@2xKreativnost i inovativnost. Pratimo puls svetskih trendova u oglašavanju i formatima mobilnih oglasa pomoću kojih želimo da podstaknemo interakciju korisnika s vašom kampanjom. Opcije scratch, shake, swipe ili scroll, kao i različiti formati banera koje imamo u ponudi (statični i dinamični standardni, king size, fullscreen…) su tu da zaintrigiraju korisnike. 

ic_optimization@2xOptimizacija. Naš tim će optimizovati vašu kampanju za sve odabrane kanale kako bi se postigla maksimalna efikasnost uloženih resursa i ostvarili željeni rezultati.

Sarađujte sa nama

Jer dobri partneri za agenciju znače uštedu vremena i novca, ali i živaca!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više