Kreativne usluge

Kreativna rešenja za vaše oglašivačke izazove

Imate revolucionarni proizvod, tačno znate kome želite da ga ponudite i napokon ste se odlučili na mobilno oglašavanje. Primećujete li koja karika nedostaje? Preduslov za ostvarenje dobrih rezultata vaše kampanje je kreativa koja će privuči vašu ciljnu grupu. Za to će se pobrinuti kreativci ClickAttack tima.

Oni će osmisliti kreative koje će govoriti jezikom razumljivim vašoj ciljnoj grupi i privući njihovu pažnju. Kad smo već kod pažnje, da li ste znali da naši reklamni tekstovi beleže stopu konverzije od 25,19% i stopu interakcije od čak 60,95%?

Pratimo vas u stopu, počev od kreativnih početaka, pa sve do rezultata. Uverite se zašto su brendu koji želi da se ozbiljno oglašava, potrebne kreativne usluge:

ic_idea@2xIdeja. Naš tim čine kreativci koji vole nove i neobične izazove, dok inspiracije imaju na pretek.  Obratite nam se da zajedno osmislimo kampanje za pamćenje. 

ic_concept@2xKoncept. Otprilike znate šta želite da postignete, ali ne znate odakle početi? Svaka dobra kampanja počinje izradom kvalitetnog koncepta.

ic_mobile_banners@2xBaneri isključivo za mobilne uređaje. Ne nudimo vam desktop banere prilagođene mobilnom uređaju, već dedicirane banere specijalno namenjene mobilnim uređajima.  

ic_interactive_banners@2xInteraktivni baneri. Protresi, zagrebi, dotakni – iskoristite prednosti specijalnih efekata HTML5 interaktivnih i rich-media banera i ostalih funkcionalnosti koje omogućava jedino mobilni uređaj. 

ic_where_to_go@2xKuda nakon klika? Mi vodimo računa i o periodu nakon klika korisnika. Ne dozvolite da vam neoptimizovana kampanja i nerazrađena ideja oteraju potencijalne klijente. 

ic_atractive@2xAtraktivni dizajn. Dizajneri koji čine deo našeg kreativnog tima će kreirati vizuale kojima će privući pažnju korisnika i izazvati njihovu pozitivnu reakciju. 

ic_technology@2xSavremena tehnologija. Naše kreative su više od lepih slika. Uz pomoć napredne tehnologije smo u stanju da kampanju vizuelno prilagodimo aktivnostima i reakcijama ciljne grupe, kao i da je uspešno isporučimo.

Naš kreativni proces

img_02-V1.0

Od predloga koncepta, preko pripreme dizajna, do kreativnog razvoja i isporuke konačnog rešenja. Naš sposoban tim će kreirati kreativu prema kojoj vaša ciljna grupa neće ostati ravnodušna.

Sarađujte sa nama

Bilo da vam je potrebna kampanja mobilnog oglašavanja ili mobilna aplikacija, ispričajte nam svoju poslovnu priču, nade i želje i dopustite nam da vam pomognemo u ostvarivanju istih.

Zatražite kreativu

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više