Mobilno oglašavanje

Uz mobilno oglašavanje reklama stiže u prave ruke

Da li ste znali da 80% korisnika interneta koristi pametni telefon? O potencijalu mobilnog oglašavanja glasno se govori proteklih nekoliko godina i sve više oglašivača uviđa važnost mobilnog kao primarnog kanala oglašavanja.

Naročito danas, kada marketinške poruke napadaju korisnike iz svih medija istovremeno, jedini način da ostvarite rezultate je da im ponudite ono što ih zaista zanima.

Upravo je to jedna od prednosti koju nudi mobilno oglašavanje. Kroz personalizovanu komunikaciju i napredne algoritme targetiranja kreiraju se poruke za konkretnu ciljnu publiku.

Kao i 300 zadovoljnih klijenata kojima smo isporučili brojne kampanje, i vi možete sa nama optimizirati svoj budžet za oglašavanje uz pomoć mobilnih kreativa i preciznog (re)targetinga i ostvariti vidljive rezultate!

ic_long_range@2xVelik doseg. Naš opsežan inventar obuhvata više od 15 miliona jedinstvenih posetilaca u 7 zemalja kao i preko 200 publisher-a za vrhunske rezultate oglašavanja.

ic_creative@2xIzrada kreativa. Ne verujemo u recikliranje sadržaja. Ako je klijentu potrebna, naš kreativni tim pobrinuće se za izradu atraktivnog vizuelnog rešenja.

ic_campaign_mng@2xUpravljanje kampanjama. Naša napredna tehnologija iza koje stoje vrhunski stručnjaci optimiziraće svaku kampanju za najbolje rezultate.

ic_advanced_advert@2xNapredno oglašavanje. Ostvarite biznis ciljeve svojih kampanja uz pomoć inteligentnog retargetinga, mobile-first pristupa i opsežnog inventara.

ic_precise_targeting@2xPrecizan targeting. Kombinacijom iskustva, alata i podataka dođite do ciljnih korisnika. Targetirajte grupe prema polu, specifičnim interesima, brendu i operativnom sistemu telefona i drugim kriterijumima.

ic_user_in_campaign@2xUključivanje korisnika u vašu kampanju. Uvek smo u korak sa svetskim trendovima u oglašavanju, pa tako i sa formatima mobilnih oglasa kojima podstičemo interakciju korisnika sa vašom kampanjom. Nudimo vam scratch, shake, swipe, scroll… Birajte.

ic_customer_care@2xBriga o klijentu. Naš Account Management postojano prati potrebe klijenata, direktno komunicira sa njima i isporučuje im izveštaje.

ic_mobile_first@2xMi smo mobile–first platforma za brendove i agencije. Kreiramo kampanje prema navikama i očekivanjima mobilnog korisnika kako bi vaša kampanja bila što više zapažena, imala što viši CTR, maksimalan broj preuzimanja i kako bi privukla nove kupce a time obezbedila i veći profit.  

Sarađujte sa nama

Predviđa se da će do 2017. mobilno oglašavanje u potpunosti preteći desktop oglašavanje. Preduhitrite statistiku i postanite deo revolucije mobilnog oglašavanja već danas!

Zatraži kampanju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više