Mediji

Pripremite se za budućnost koja je već počela

Predviđa se da će 2017. godine prosečno vreme koje korisnik provodi koristeći mobilni telefon iznositi 3 sata i 18 minuta. To je 198 minuta tokom kojih imate priliku da direktno komunicirate sa korisnicima. Zar to nije prilika koju treba da iskoristite? Uzmete li u obzir i činjenicu da više od 50% pregleda jednog portala dolazi upravo sa mobilnih uređaja, računica je jasna. Mobilni uređaj je kanal koji će u budućnosti potpuno nadvladati sve ostale kanale.

Prelazak u mobilni svet je vrlo jednostavan, ako znate šta treba da učinite i šta vam je potrebno. Bez obzira na to da li ste spremno dočekali katapultiranje u mobilni svet, ili ste bili uhvaćeni na prepad, ClickAttack je tu da vam pomogne. Prisutni ste u svetu medija? Želite da pratite trendove, ali ne znate kako? Ili možda imate mobilno rešenje, ali vam nedostaje monetizacija prostora? Predlažemo da nastavite s čitanjem.

Više od 100 realizovanih aplikacija i zadovoljnih medija svedoče o tome da možete da nam ukažete poverenje. U stručnost i kreativnost našeg tima se možete i sami uveriti, ukoliko se upoznate s našim radovima: Google Play Store i iTunes.

Zašto odabrati ClickAttack?

ic_mobile_portal@2xMobilni portal. U skladu sa vašim idejama za tren oka ćete se naći online u mobilnom svetu. Naš kreativni tim će vaš portal prilagoditi mobilnim zahtevima i u potpunosti ga optimizirati u cilju pružanja najboljeg iskustva korisniku. 

ic_mobile_apps@2x.pngAplikacija. Razvoj mobilnih aplikacija je apsolutni trend na medijskom tržištu. Naime, udeo vremena koje korisnik provede čitajući informativne teme unutar aplikacije, iznosi čak 89%! Tim naših programera će vam u vrlo kratkom roku isporučiti aplikaciju sa setom naprednih funkcija, koja će biti vizuelno prilagođena vašem identitetu.

Već imate sve navedeno, jedino što želite je da se integrišete u našu mrežu. Proverite šta vam nudimo u tom slučaju: 

ic_integration@2xBrza integracija. Rešenja koja vam nudimo imaju mogućnost brzog prilagođavanja vašim specifikacijama i isporučuju se u kratkom roku. Integracija je brza i jednostavna, ne zahteva mukotrpan rad na integraciji kodova, a naši stručnjaci su tu da vam pruže svu neophodnu podršku.  

ic_diversity@2xRaznolikost formata. Integracija u našu mrežu vam čini dostupnim različite formate oglašavanja, zahvaljujući čemu postajete zanimljiviji klijentima. Nudimo vam formate poput standardnog, king size ili fullscreen banera koji mogu biti statični i dinamični (html5). Uz to mogu sadržati video ili opcije za interakciju sa korisnikom (protresi, zagrebi, dotakni).

ic_attention@2xKreativa koja ostaje zapažena. Članovi našeg kreativnog tima će dizajnirati interfejs ili poruku koja će privući pažnju korisnika i izazvati pozitivnu reakciju. Ako već imate ideju koju želite da realizujete, a ne možete to da učinite sami, obratite se nama. 

Zašto odabrati ClickAttack?

  • Povećanje broja posetilaca vašeg portala zahvaljujući razvoju aplikacije
  • Mogućnost monetizacije dostupnog traffic-a
  • Dodatna monetizacija kroz realizaciju baner kampanja na vašem portalu
  • Dovođenje novih klijenata

Sarađujte sa nama

Ukoliko želite da na vreme sačuvate svoje mesto u katapultu za mobilni svet, kontaktirajte nas, ubrzo polećemo!

Zatraži saradnju

Naši zadovoljni klijenti

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više