Budite kompozitor, izvođač i dirigent svog b(r)enda: kratki osvrt na DAMconf 2016

DSCF6999

Jesu se slegli utisci? Nakon rebrendiranja, 2 meseca organizacije, 752 razmenjena mail-a i ukupno 38 pozvanih predavača, u zagrebačkom Hypo Centru se prošlog četvrtka održala regionalna konferencija o digitalnom marketingu – DAMconf.

Najveća do sada
Brojni posetioci (najveći broj do sada!) imali su priliku da uživaju u skoro 7 sati programa koji se istovremeno odražavao u 2 dvorane, plavoj i narandžastoj. Između uzbudljivih prezentacija i panela posetioci su uživali u poslasticama naših sponzora, obnavljali stara i sticali nova poznanstva. Nije što je konferencija naša, ali na naše izrazito zadovoljstvo atmosfera je bila vrhunska tokom čitavog trajanja programa! Podelili smo i vredne Uber i Kisha nagrade.

U dobrom društvu
Publiku su oduševili govornici koji su pričali o programmatic oglašavanju, digitalizaciji televizije, korisničkom iskustvu, YouTube-u, „zombie“ aplikacijama kao i o predviđenoj budućnosti oglašivačkih agencija, o nativnom oglašavanju i ponešto o content marketingu. Svoja razmišljanja posetioci su podelili na društvenim mrežama:

DSCF6887

DSCF7197

Neki govornici pridružili su nam se treći put za redom, a sudeći po utiscima sa ovogodišnje konferencije neće nas iznenaditi ako ne budu mogli da se odupru našem pozivu i sledeće!

Od srca hvala
Zahvaljujemo se svim našim sponzorima, posebno Njuškalu i 24 sata, kao i Autocommerce Hrvatska koji je ulepšao ambijent narandžaste sobe prelepom Alfa Romeo Giulia-om kojoj je upućeno mnoštvo nežnih muških pogleda, Dentsu Aegis Network, Podravka, Uber i Web Burza, kao i našim sponzorima koji su nas počastili svojim proizvodima Nescafe, Pauza.hr, Juicy, Cedevita, Kala, Pan, Somersby a veliko hvala i našim brojnim medijskim pokroviteljima!

Slatko iščekivanje DAM konferencije za ovu godinu je završeno. Sad čekamo advent, pa letnji godišnji i već kreću pripreme za sledeći. Upečatljivih trenutaka prisetite se u galeriji slika. Hvala svima što ste bili deo DAMconf 2016. Bez svih vas, to bi bilo „DAMN, yet another conference“!

Prijavi se na Newsletter

Budi u toku sa najnovijim trendovima iz sveta oglašavanja

Možda vas zanimaju i ovi članci

200+ Media Partnera

Kontakt

ClickAttack
Zelengorska 1g
11070 Novi Beograd, Srbija
Telefon:+ 381 11 3110 446
Email: info.rs@clickattack.com

Saznaj više